Focali

Sections
Agroforestrykonferens 2017, SLU Alnarp

Agroforestrykonferens 2017, SLU Alnarp

Välkomna till den tredje nationella agroforestrykonferensen med temat: Inspiration i Världen - Praktik i Sverige.

What Konferens
When Nov 16, 2017 12:00 AM to
Nov 17, 2017 12:00 AM
Where SLU Alnarp, Skåne
Contact Name
Add event to calendar vCal
iCal

Focali är med och organiserar konferensen, som är ett forum för erfarenhetsutbyte mellan praktiker, forskare, rådgivare, beslutsfattare och andra aktörer i Sverige, men också mellan aktörer som arbetar med agroforestry i olika delar av världen. På årets konferens ligger fokus på att visa på bredden i agroforestry, allt från odling på lantbruk i större skala till i den lilla skolträdgården eller samodlingen i stan. Man kommer att lyfta fram praktiska erfarenheter av sortval, etablering, skötsel och skörd, ny forskning samt diskutera marknad, ekonomi och underlättande politiska styrmedel.

En session med fokus på multifunktionella landskap kommer ledas av tre östafrikanska forskare som i höst besöker Göteborg för att arbeta med Focali forskarna Madelene Ostwald och Christel Cederberg på Chalmers.

Läs mer och registrera dig till eventet här.

Focali annual meeting 2022 – separate event webpage

It is once again time for Focali members, partners, and friends in our wider community to meet around current interlinked forest, climate and livelihood challenges. The Focali annual meeting, to be he ...

Subscribe to our newsletter

Email:

Name: